fbpx

Aesthetic Awards 2023

Aesthetic Awards 23, διοργανώνονται για 3η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις σημαντικές προόδους της αισθητικής και της ομορφιάς, σε επίπεδο υπηρεσιών και προϊόντων από εξιδεικευμένα σημεία παροχής.

Τα βραβεία απευθύνονται στις εταιρείες-επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται νομίμως στο χώρο και διαθέτουν εξιδεικευμένα κέντρα, πρωτόκολλα υπηρεσιών και προϊόντα τα οποία τα τελευταία χρόνια, έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές.

Στόχος των Aesthetic Awards 2023 είναι να: προβάλλουν τις εταιρείες και τα προϊόντα που θα διακριθούν, αναδείξουν τις καινοτομίες και την αριστεία στον χώρο της αισθητικής και της ομορφιάς, επικοινωνήσουν τις βραβευμένες υποψηφιότητες, ώστε να εμπνεύσουν τον κλάδο και να κινητοποιήσουν τις επιχειρήσεις του κλάδου για τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Με Πρόεδρο τον Ιορδάνη Παπαδόπουλο, Αναπληρωτή Καθηγητή στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος και Αντιπρόεδρο την Άννα Γιαννακουδάκη, Χημικό-Κοσμητολόγο, στο Τμήμα Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας (πρώην Τμήμα Αισθητικής-Κοσμητολογίας) – ΔΙΠΑΕ, την κριτική επιτροπή των Aesthetic Awards 2023 συνθέτουν διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, Θεσμικοί Παράγοντες, Επιστήμονες και Επαγγελματίες που διακρίνονται για το αξιοσημείωτο έργο τους στον συγκεκριμένο χώρο. Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει: «Η επαγγελματική διαδρομή μιας επιχείρησης καθορίζεται όχι μόνο από το μέγεθος αυτής και την μακροβιότητα της αλλά και από την συνεχή προσπάθεια της για δημιουργία, καινοτομία και ανάπτυξη. Βαρύνουσα σημασία κατέχει το ανθρώπινο δυναμικό καθώς και το κοινωνικό προφίλ της κάθε επιχείρησης. Η επιβράβευση της επιχειρηματικής προσπάθειας που στοχεύει πάνω σε αυτούς τους άξονες διατηρεί την ελπίδα για την επίτευξη ακόμα μεγαλύτερης επιτυχίας».

Τα φετινά βραβεία στηρίζουν με την Αιγίδα τους, η Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδος (ΟΣΕΔΑΕ), ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Εισαγωγέων Κατασκευαστών Μηχανημάτων Αισθητικής Φυσικοθεραπείας και Παρασκευαστών Καλλυντικών (ΠΣΑΜΚΑ), ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων και Αντιπροσώπων Καλλυντικών & Αρωμάτων (ΠΣΒΑΚ) και ο Σύλλογος Αισθητικών Αποφοίτων Τρ/θμιας Εκ/σης Εκπαιδευτικών Ελλάδος (ΣΑΑΤΕΕ).

Η Μάγδα Χουρίδου, Πρόεδρος της ΟΣΕΔΑΕ και μέλος της κριτικής επιτροπής, δήλωσε «Η Ομοσπονδία Συλλόγων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδος εκπροσωπεί όλους τους διπλωματούχους αισθητικούς οι οποίοι συμμετέχουν στα Aesthetic Awards 23. Τα βραβεία αυτά δημιουργήθηκαν για να προβάλλουν και να βραβεύσουν τους καταξιωμένους συμμετέχοντες αισθητικούς που μέσα από την αγάπη τους στο επάγγελμα του αισθητικού και την φροντίδα στον άνθρωπο παρουσιάζουν τα καλύτερα αποτελέσματα».

Ο Γιάννης Γαλάνης, Πρόεδρος ΠΣΑΜΚΑ και μέλος της κριτικής επιτροπής, τόνισε ότι: «Ο θεσμός των Aesthetic Awards, ένας θεσμός όχι απλά αναγκαίος αλλά απαραίτητος, είναι ο μοναδικός θεσμός που αναδεικνύει τον κλάδο της Αισθητικής, κάνει ευρέως γνωστά τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες του, προωθώντας την καινοτομία και την πρόοδο στον τομέα της αισθητικής – κοσμετολογίας».

Η Άννα Πατέρα, Γενική Διευθύντρια ΠΣΒΑΚ και μέλος της κριτικής επιτροπής, ανέφερε επίσης ότι: «Ο χώρος της αισθητικής και της ομορφιάς τέμνεται με τη βιομηχανία των καλλυντικών και αντιμετωπίζουν μαζί τις σύγχρονες προκλήσεις. Ο ΠΣΒΑΚ, ο Πανελλήνιος φορέας της Βιομηχανίας Καλλυντικών, παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις ζυμώσεις παγκοσμίως και συμμετέχει ενεργά στο διάλογο μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών, με γνώμονα πάντοτε τη βιώσιμη ανάπτυξη του κλάδου των καλλυντικών».

Ο Δημήτριος Μποζίνης, Πρόεδρος ΣΑΑΤΕΕ και μέλος της κριτικής επιτροπής, δήλωσε ότι: «Τα Aesthetic Αwards είναι βραβεία επιχειρηματικής αριστείας και επιβράβευσης ομάδων που κατάφεραν να καινοτομήσουν σε επίπεδο ποιότητας και παροχής υπηρεσιών. Για τον ΣΑΑΤΕΕ η αξιολόγηση αυτών των ομάδων, προσφέρει σημαντικές πληροφορίες για το είδος των νέων γνώσεων και δεξιοτήτων που απαιτεί η αγορά εργασίας. Αυτό συμβάλλει στην ποιοτικότερη εκπαίδευση και δια βίου μάθηση τόσο των αισθητικών όσο και των βοηθών τους . Η ποιοτική μάθηση αποτελεί την καλύτερη επένδυση των επιχειρήσεων αλλά και του ίδιου του κράτους».

Τα Aesthetic Awards 2023 αποτελούν μία μοναδική ευκαιρία αναγνώρισης και επιβράβευσης επιτευγμάτων και αποτελεσματικών πρωτοβουλιών στην συγκεκριμένη αγορά. Ταυτόχρονα, μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης, οι εταιρείες θα λάβουν χρήσιμο feedback από τους ειδικούς για τη χρονιά που πέρασε και θα εντοπίσουν τη θέση τους σε σύγκριση με τους peers τους στην αγορά που δραστηριοποιούνται.

Χορηγοί επικοινωνίας: Fay’s book.gr, The Notebook, και το περιοδικό Hello.

Official Publications: Fashion Daily

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.aestheticawards.gr

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email