Δωρεαν webinar:Ψυχικη Ανθεκτικοτητα

11 Δεκεμβριου 2023 19:30

Ομιλητρια: Κουρτογλου Ξενια, MSc.
Ιδρυτρια Focus Bari & Resilience Expert

Σε αυτό το webinar οι συμμετέχοντες αισθητικοί: 

  • Θα εισαχθούν στην έννοια της ψυχικής ανθεκτικότητας και πως γίνεται αντιληπτή βελτιώνοντας όλους τους βασικούς τομείς της ζωής 
  • Θα ενθαρρυνθούν σε μια βιωματική άσκηση που θα τους μυήσει στα “επτά Α” της ψυχικής ανθεκτικότητας μέσα από την διαδικασία του αναλογισμού 
  • Θα εισαχθούν στις έννοιες του growth mindset και του self leadership όπου θα κάνουν ένα τεστ αυτοαξιολόγησης και θα πάρουν χρήσιμα tips για το πως μπορούν να χτίζουν πρακτικά ψυχική ανθεκτικότητα στην καθημερινότητα τους καλύπτοντας όλους τους βασικούς τομείς της ζωής συμπεριλαμβανομένης και της δουλειάς τους
  • Θα συζητήσουν με την δική μου καθοδήγηση πάνω σε συγκεκριμένο case στο πλαίσιο της διάδρασης 

 

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν έναν αναλυτικό οδηγό μου για το πως να χτίζουν ψυχική ανθεκτικότητα στο επαγγελματικό περιβάλλον με 10 βήματα.

Εγγραφειτε σημερα δωρεαν

Λιγα λογια απο την Ομιλητρια / Teaser Video

Κουρτογλου Ξενια

H Ξένια Κούρτογλου, απόφοιτος των Pierce & Deree Colleges, ξεκίνησε την καριέρα της το 1985, όντας ακόμα φοιτήτρια και μητέρα μιας κόρης 2  ετών. Το 1988 ίδρυσε την Focus Bari, ηγετική εταιρεία ερευνών στην Ελλάδα με διεθνή αναγνώριση και δικτύωση. Για 30 χρόνια και με δική της  πρωτοβουλία, η Focus Bari καθιέρωσε και ανέπτυξε τον τομέα των Ερευνών ΜΜΕ στην Ελλάδα.  

Ακολουθώντας το όραμα της Ξένιας προς την ανάπτυξης της υγιούς επιχειρηματικότητας, η Focus Bari επέκτεινε τις δραστηριότητές της από το  2013, υποστηρίζοντας τους πελάτες της στο ταξίδι του digital transformation, καθώς η εξειδίκευσή της περιλαμβάνει την βαθιά κατανόηση της  ανθρώπινης συμπεριφοράς, σε συνδυασμό με το μοναδικό της knowhow στον τομέα τεχνολογίας & μετρήσεων, και μια ολιστική  επιχειρηματική προσέγγιση.  

Η Focus Bari προσφέρει στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών & λύσεων που βασίζονται σε insights των καταναλωτών, αποτελώντας  έναν πολύτιμο συνεργάτη στην επιχειρηματική τους ανάπτυξη, από το στάδιο της αρχικής «διάγνωσης» έως την κατάκτηση των στόχων τους και  την ενδυνάμωση των συνεργατών τους, δημιουργώντας τα κατάλληλα για κάθε οργανισμό συστήματα ανατροφοδότησης. Από τον Ιούλιο του  2020, η Focus Bari είναι ο affiliate partner της YouGov in Greece, ηγετικής εταιρίας στις online έρευνες παγκοσμίως.  

Το 2014, η Ξένια Κούρτογλου κέρδισε το Βραβείο Hellenic Enterpreneurship (Envolve) με το πρωτοποριακό e-satisfaction, την πρώτη  ανθρωποκεντρική πλατφόρμα προώθησης και βελτίωσης της εμπειρίας πελάτη στο ηλεκτρονικό εμπόριο, η οποία σήμερα χρησιμοποιείται από  περισσότερους από 300 οργανισμούς λιανικών πωλήσεων στην Ελλάδα.